色视频 色视频 ,瓜子二手车 瓜子二手车 ,毛片大全 毛片大全

发布日期:2021年12月04日
色视频 色视频 ,瓜子二手车 瓜子二手车 ,毛片大全 毛片大全
+31 (0)10 – 522 65 36 info@seaco.eu
Verantwoord zaken doen
Home 9 Over ons 9 色视频 色视频 ,瓜子二手车 瓜子二手车 ,毛片大全 毛片大全 Verantwoord zaken doen

MVO is voor Seaco group ook sociaal ondernemen. Dit doen we op diverse manieren. Medewerkers kunnen rekenen op een sociale manier van managen. Daarnaast wil Seaco group bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers juist kijken naar kandidaten met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Het zorgt in eerste instantie voor extra begeleiding, maar geeft uiteindelijk meer commitment en cohesie in het bedrijf. Zaken doen voor Seaco group betekent dus ook het geven van kansen aan mensen.

Door zo efficiënt mogelijk te produceren, optimaal ons magazijn te gebruiken (shuttle systeem) en te handelen (bijv. één maal per dag een transport), proberen wij bewust met onze energie om te gaan.

Tot slot ondersteunt Seaco group graag goede initiatieven van bedrijven die lokale projecten ondersteunen en ook zelf helpen deze uit te voeren. Denk dan aan het ondersteunen van de lokale sportverenigingen, om kinderen de mogelijkheid te geven samen te spelen en te sporten.

Maar ook Internationaal wil Seaco group een bijdrage leveren door projecten te ondersteunen, waarbij koffieboeren met hun gezinnen betere voorzieningen, onderwijs en oogsten kunnen creëren en samen met gelijkgestemde ondernemers, toezien op het effectief behalen van resultaten voor deze mensen.